050 40 68 70 onthaal@olvh-brugge.be
  • OLVH - Doornstraat 3 - 8200 Sint-Andries
  •         
  • OLVH - Doornstraat 3 - 8200 Sint-Andries
  •         

Kleine school grote dromen

Hartelijke sfeer

In OLVH voel je je meteen thuis. In een open en familiale sfeer krijg je alle kansen om je te ontplooien. Jouw welbevinden is de basis om goed te kunnen leren. 

Persoonlijke begeleiding

Onze leraren, coaches en leerlingenbegeleiders staan klaar om je te begeleiden en uit te dagen. We gaan samen met jou op weg om je talenten te ontdekken en ontplooien. Heb je specifieke vragen of nood aan een goede babbel? We gaan samen op zoek naar oplossingen. 

Bruisende school

OLVH leeft! We stimuleren je op sportief, sociaal en cultureel vlak zowel op school als daarbuiten. Wil je aansluiten bij het leerlingenparlement, sporten op woensdagmiddag of een sociaal project organiseren? In OLVH kan het allemaal. 

Eigentijds onderwijs

Leerlingen verschillen. Iedereen leert anders. Daarom gaan we als team op zoek naar manieren om jou te ondersteunen in je ontwikkeling. Differentiatie en activerende werkvormen in een digitale leeromgeving. Leren is boeiend!

Samen sterk

School maken doen we samen, ook jouw stem telt. We staan open voor jouw ideeën om van onze school ook jouw school te maken. Je krijgt de vrijheid om projecten uit te werken en zo verantwoordelijkheid op te nemen. Je ouders zijn welkom om mee te denken over het schoolleven in de ouderraad. 

Klaar voor de toekomst

Samen met jou gaan we op zoek naar je talenten en interesses. Zo begeleiden we jou om in overleg met je ouders de juiste studiekeuze te maken. We bereiden je voor op hoger onderwijs. Stap voor stap leer je zelfstandiger werken. Na 6 jaar ASO ben je klaar voor de toekomst! 

X